Szekeres Viktor

Rebootot kap az Időzsaru

Jean Claude Van Damme legtöbb filmje nem arról híres, hogy rebootért kiáltana, azonban úgy tűnik, hogy az Időzsaru is a kivételek közé kerül, ugyanis ismét meg akarják filmesíteni a sztori alapját adó képregényt.

Ismét mozifilm lehet az Időzsaruból. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Universal Pictures a Dark Horse kiadó képregényének egy új változatán dolgozik, mondhatni egy rebooton, hiszen nem az 1994-es Jean Claude Van Damme-filmet tekintik alapul, inkább csak az univerzumot, az Időzsaru világát. Az Időzsaru-filmet követően egyébként 1997-ben egy egy évadot megért tévésorozat is készült, 2003-ban pedig egy videóra szánt folytatás is, az Időzsaru 2. - Verseny az idővel.


Az új verzióról egyelőre nem sokat lehet tudni, mindössze azt, hogy Marc Shmuger és Tom McNulty lesz a producer. A nagy kérdés, hogy az eredeti képregény készítői, akik az első Időzsaru-film forgatókönyvét is írták, Mike Richardson és Mark Verheiden részt fognak-e venni a munkálatokban. Verheiden egy 2011-es interjújában elmondta, hogy nagyon örülne, ha ismét lenne Időzsaru a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    ez van damme mértékkel egy tökéletes film volt. jó színészekkel, humorrral, akcióval, elég jó trükkök és a témához képest kevés lyukkal a sztoriban.

    zombee, a képregény alapján készült a van damme film is, a 94-képregény meg maga volt a van damme film rajzos változata. így tehát akárhogy csavarod, még is csak reboot. és nyilvánvalóan ugyanúgy szopni fog a mozikban, mint a legtöbb reboot.
  • Zombee #4
    De értelme nem sok van, mivel az eredeti a maga műfajában egy jó film, kellemes másfél óra, tipikus akciófilm a 90-es évek első feléből. Viszont jobb aligha lenne, meg egy Stallone->Karl Urban szerű cseréből sem sülne ki semmi jó, mint idén a Dreddnél. Persze a remake-ek jókora hányada értelmetlen, kevés az, amikor technikailag, történetileg, vagy akárhogy tudnak annyit hozzátenni, hogy abból végül értelmes film szülessen.
  • Zombee #3
    Mindjárt jön kalapos01 és zetortraktor, akik jól megmondják, hogy az embereket csak a feldolgozások és folytatásfilmek érdeklik, a jól ismert címek.
  • sandor8206 #2
    nem mintha szentségtörés lenne remakelni, de tényleg semmi új ötlet halivudban?
  • Zombee #1
    Ez így nem reboot. Már csak azért sem, mert nem beszélhetünk sorozatról, és mert a képregényt dolgozzák fel, nem a filmet. Ennyi erővel a Pál utcai fiúk is rebootot kapott 10 éve.