Szekeres Viktor

Megérkezett az eddigi legjobb Superman-előzetes

Az acélember című Superman-reboot előzetesei egymást múlják felül, nem tudunk mást mondani, miszerint a legújabb videón az eddigi legjobb trailert láthatjuk, melyet Zack Snyder filmjéből vágtak össze.

Eddig jóformán a Zack Snyder-féle Superman-reboot, Az acélember (Man of Steel) mindegyik hosszú előzetese előtt elmondhattuk azt, hogy az az addigi legjobb, s nincs másképp ez most sem, hiszen a legújabb trailer csak úgy sistereg. Lehet, hogy valaki az alábbi videó láttán úgy érzi, hogy túl sok mindent megtudott a filmről és nincs értelme megnézni azt, de ettől még nagyon érdekfeszítőre sikeredtek a képsorok.


Az pedig mondhatni mindegy, hogy mennyire spoileres egy trailer, hiszen a nézők szeretnek előzeteseket nézni és a film után fanyalogni, hogy már semmi újat nem láttak. A stúdiók egyik célja ugyanis értelemszerűen az, hogy a mozijegyet értékesítsék. Persze a tetszés sem másodlagos, hiszen azzal lehet megágyazni az esetleges folytatásoknak, s bizony az első hírek szerint Zack Snyder kijött a maga által ásott rettenetesen mély gödörből és ezúttal egy igazán jó filmet tett le az asztalra. Hisszük, ha látjuk. Június 20-tól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nethyrrea #13
    hát, valszeg megnézem, bár nem tudom hogy miért erőltetik még mindig ennyire zuppermennek ezt a nejlonrucit.... legtöbb másik szuperhősös filmben meg tudták normálisan oldani. még batmannek is sikerült nagyjából.
  • immovable #12
    Hogy az ilyen sértett lelkű tinik vergődésén mulathassak.
  • cstommy #11
    Szerintem erre gondoltatok:
  • maxy182 #10
    Látom ma nincs humorérzéked...
    Én nem sírtam a borotválkozás miatt, csak feldobtam a témát... :)
    Nagyon is érdekel a film!
  • Darth Sith #9
    És hozzá tenném, hogy a man of steel-ben mind a script írásába, mint a forgatásba és rendezésbe is besegített Nolan, aki azért letett pár elég jó filmet magán a TDK trilógián kívül is. Szval bízom benne, hogy ők ketten összetudják ezt jól hozni :)
  • cS6Szi #8
    "s bizony az első hírek szerint Zack Snyder kijött a maga által ásott rettenetesen mély gödörből és ezúttal egy igazán jó filmet tett le az asztalra. Hisszük, ha látjuk. Június 20-tól."

    Igazából ha az ember megnézi Snyder munkásságát, akkor rájön arra, hogy szinte hibátlan rendezői múltál rendelkezik. Csak a Sucker Punch lett a vártnál gyengébb, de ott is ellehet mondani, hogy a látvány a helyén volt csak a sztori volt gyenge. De azt pedig Snyder írta. Tehát, amikor nem saját sztorival áll elő, akkor igenis jó filmeket rendez, nagyon komoly látvánnyal. Az előző képregény filmjei tökéletesek lettek (300, watchmen). Ha csak erre alapozunk, akkor bizton állíthatjuk, hogy a man of steel nagyon jó kis film lesz.
    Azok akik meg azért sírnak, mert nem értik, hogy superman, hogy tud majd borotválkozni, meg egy szemüveggel elrejteni a személyiségét, azok ne nézzék meg a filmet. Ez a film nem nekik készül.
  • EdDyBoy #7
    Ha jól emlékszem, akkor valamelyik filmben volt egy jelenet, amikor a szeméből érkező lézerrel, egy tükör segítségével borotválkozott meg.
  • maxy182 #6
    De láttam, még anno. Már nem nagyon emlékszem rá! Melyik részre gondolsz? :D
  • bcrics #5
    Nem láttad a Hancockot Vazze?
  • Zombee #4
    Zack Snyderre nem mondanám, hogy még nem csinált igazán jó filmet. A Holtak hajnala stabil 7,4-es film, kimondottan élvezetes. A 300 kultfilm lett, a Watchmen is kiemelkedő szerintem. A másik kettőhöz nem volt szerencsém.
    Supermannel egy baj van: 20+ éve ismerem a sztorit, láttam a filmeket, képregény is volt a kezemben, de sose tudtam felfogni, miként lehet az, hogy ha szemüveget vesz fel, megfésülködik és öltönybe bújik, még Lois Lane sem ismeri fel?