Szekeres Viktor

Kikerült a netre a Halálos iramban 5 őszinte előzetese

Nem sokkal a Halálos iramban-sorozat hatodik részének amerikai premierje előtt felkerült a netre az ötödik epizód "őszinte" előzetese, melyet máris majdnem 200 ezre néztek meg a YouTube-on.

A ScreenJunkies által a YouTube-ra gyártott őszinte előzetesek az elmúlt egy évben nagy népszerűségre tettek szert, azonban az utóbbi időkben mintha kicsit döcögne a gépezet, hiszen egyes filmeken nem nagyon talál fogást a csapat, más filmek kifigurázása pedig túlságosan nagy ziccernek és rangon alulinak bizonyulnak. A Halálos iramban hatodik részének amerikai mozis premierje előtt elkészült az ötödik epizód, a Halálos iramban: Ötödik sebesség poénelőzetese.


A választás elsőre elég furcsának tűnhet, hiszen a Halálos iramban-sorozat egyáltalán nem veszi magát komolyan, így nyilván a támadási felület is más, mint például egy Avatar vagy Batman esetében. De ettől függetlenül érdemes megnézni, hogy mit sikerült összehoznia a srácoknak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    hihetetlen idióta film mindegyik. azt hittem, hogy a széf húzgálásnál nicn slejjebb erre itt van a repülő tank meg a C-5 galaxy lerántása két szaros autóval. uramisten. kiknek készítik ezeket a filmeket? agyhalott óvodásoknak?
  • Bari06 #2
    Úgy érzem az angol tudás nem lenne hátrány ehhez a videóhoz, ami nekem sajnos nincs. :(
  • schrankszekrény #1
    halálos iramban 6