Szekeres Viktor

A Simpson család-mozifilm készítője írja az Angry Birds-filmet

Veterán animációs és komédia író fogja készíteni a tervezett Angry Birds-mozifilm forgatókönyvét. A film premierjére még több, mint három évet kell várnunk, de remélhetőleg a nézők türelme rózsát fog teremni.

A Rovio Entertainment ma bejelentette, hogy megtalálták a tervezett Angry Birds-mozifilm íróját, aki nem más lesz, mint az a Jon Vitti, aki többek között olyan tévésorozatok készítésében működött közre, mint a Simpson család, a Texas királyai, a The Office, illetve a The Larry Sanders Show. Vitti egy ideje már inkább mozifilmeken dolgozik, többek között a Simpson családos mozifilm, valamint az Alvin és a mókusok stáblistájában tűnt fel a neve forgatókönyvíróként.

Ami még jó hír lehet nézői szempontból, hogy egy másik veterán, Catherine Winder producer is csatlakozott a produkcióhoz, melyben többek között olyan filmesek vesznek részt, mint a Gruban dolgozó John Cohen és a Vasembert is a munkái között tudó David Maisel. Mint arról már korábban beszámoltunk, az Angry Birds-mozifilmet nagy durranásnak szánják, így a 2016-os év legkiemeltebb premieridőpontját osztották ki neki, július elsejétől lesz látható, vagyis a július negyedikére eső nemzeti ünnep hosszú hétvégéjén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    A készítők még szép, hogy csinálják a felhajtást, elég szépen profitálhatnak belőle.
  • Laza #5
    Nem annyira jó ez a játék, hogy mozifilmet kelljen készíteni belőle ... túl nagy a hype, de maguk a készítők is keltik körülötte az értelmetlen hypeot ... a játék meg 2-3 sz..ás alatt megunható :)
  • Zombee #4
    Már van belőle sorozat pár perces epizódokkal, egyhuzamban annál többet nem lehet kihozni ebből. Vagy majd beszélni fognak, és a végén kapunk egy standard állatos mesét énekléssel és szájbarágós kamutanulsággal.
  • Broafka #3
    bár fan-made trailer, de lehet megnézném! :D
  • fergusonpapa #2
    http://www.youtube.com/watch?v=AhwGEa7507g
  • Broafka #1
    Angry birds film? Mikor lesz tetris film?