Szekeres Viktor

Újabb remek ázsiai film kap amerikai feldolgozást

Az Old Boyt követően Hollywood nem a pletykált Lady Vengeance-t dolgozza fel legközelebb, hanem egy másik Park Chan-wook-filmet, a Sympathy for Mr. Vengeance-et.

Amerika úgy tűnik, hogy időről-időre megpróbál belenyúlni a tutiba, hogy feldolgozza az elmúlt évek egyes zseniális ázsiai filmjeit. E folyamat legnagyobb sikerét akkor érte el, amikor Martin Scorsese A téglával aratott az Oscar-díjátadón. Jelenleg Spike Lee az amerikai Old Boy-on dolgozik és a projekt kifejezetten ígéretesnek tűnik (premier október 11-én), most pedig kipattant a hír, hogy Park Chan-wook újabb filmje is remake-et kap, mégpedig a Vengeance-trilógia nyitódarabja, a Boksuneun naui geot, azaz a Sympathy for Mr. Vengeance.


Az itthon A bosszú ura címet viselő 2002-es koreai filmet feldolgozandó a Lorenzo di Bonaventura-féle di Bonaventura Pictures, CJ Entertainment Silver Reel és a Lotus Entertainment produkciós irodákkal állt össze. A film forgatókönyvét az a Brian Tucker írja, akinek első munkája az idei Megtört város volt. Az eredeti koreai film története egy nem túl jómódú süketnémáról szól, aki pénzt próbál szerezni testvére műtétjére, azonban a Deadline információi szerint a remake sztorija két férfiról szól, akik a bosszú reményében minden józan észt nélkülöző akcióba kezdenek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!