Szekeres Viktor

2014-ben indul az új Star Wars-tévésorozat

Nem kellett sokáig várniuk a Star Wars-rajongóknak, hiszen a megszakított The Clone Wars után jövőre már érkezik a Star Wars Rebels, mely egy, a 3. és 4. film között játszódó animációs széria lesz.

Ahogy az várható volt, a Star Wars: The Clone Wars című animációs sorozat megszüntetését követően a Lucasfilm bejelentette egy új széria készítését a Csillagok háborúja univerzumában. A Star Wars Rebels munkálatai már jó ideje zajlanak, feltehetően jóval a A klónok támadása előtt elkezdtek dolgozni rajta, hiszen miután a Disney megvásároltam a Lucasfilmet, várható volt, hogy saját csatornán akarják adni az animációt, nem hagyják, hogy a Cartoon Network arassa le a babérokat.



A történet és az animáció stílusa várhatóan változni fog, azonban a célközönség, valamint a vezető író változatlan, továbbra Dave Filoni fogja irányítani a kreatív munkálatokat, s ebben olyan írók segítségét is megkapja, mint Simon Kinberg, aki a mozis X-Men-filmje után most egy önálló Star Wars-mozin is dolgozik. A 3. és 4. epizód között játszódó Star Wars Rebels a tervek szerint 2014 őszén kerül bemutatásra a Disney XD elnevezésű gyerekcsatornán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Azért az animációs sorozatok sokkal gyermetegebbek, mint a filmek, főleg a régi trilógia esetében, ami egy minden korosztály számára élvezhető kalandfilm. Én a mai napig élvezem, de az animációkkal nem tudtam mit kezdeni sem a történet, sem a rajzstílus tekintetében.
  • KGer #5
    >Eleve a Star Wars gyerekeknek szól

    A Star Wars-ban a mese mellett felnőtt témák vannak bedolgozva amik felnőtteknek is szólnak és gyereknek is, pont mint a népmesékben, én ezért is szeretem.
    Pl: apa-fia téma, főleg a Jedi visszatér utolsó fél órája, elég kemény
  • zetortraktor #4
    Az megvan, hogy a Disney XD egy kisgyerekeknek szóló csatorna? Eleve a Star Wars gyerekeknek szól, szóval nem kell butítani.
  • xido #3
    Bízom benne,hogy az 5 évesek szintjétől eltérő,NEM habos-babos mesék lesznek,szeretnék 20 éven át tartó sötét és feszült tartalmat,elvégre a Birodalom virágzik és gátlástalanul irtja a jót mindenhol...
    Underground politizálás az Alderaan-on..a Bespinen..ne adj isten végre Solo és Lando és Jabba és Kessel futam..iszonyat lehetőségek :)
  • Grodt #2
    Ha azon a szinten marad, mint a Clone Wars, akkor oké. A téma az nagyon jó. Én is hiányoltam már ebből a korszakból vmit. Csak ne butítsák le az 5 évesek szintjére :/
  • xido #1
    Szóval amit élő szereplőkkel nem csináltak meg végül,azt rajzfilmben gyártják le..
    A lényeg,hogy végül csak befoltozzák a 20 év kimaradást is a 2 epizód között és ez örvendetes hír