Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik az egyik legjobb scifisorozat

A Doctor Who a mai szánalmas scifisorozatos felhozatalban nem csak a legsikeresebb szériának számít, hanem az egyik legjobbnak is, így nem csoda, hogy jövőre is folytatódni fog.

Örülhetnek a scifi műfajának rajongói, hiszen hétvégén hivatalossá vált a hír, miszerint jövőre nyolcadik szezonjával folytatódik a Ki vagy, Doki?, azaz Doctor Who című széria. A BBC sorozatának idei évre átnyúló, ketté szedett évada szombaton ért véget és már korábban is beszélt arról a vezető író, Steven Moffat, hogy a BBC folytatni szándékozik a sorozatot, ami persze a nézettség tükrében egy cseppet sem okozott meglepetést.


Az új szezonban, mely várhatóan ismét ősszel és tavasszal lesz látható, továbbra is Matt Smith fogja alakítani a Doktort, társa pedig az a Jenna-Louise Coleman lesz, aki a most befejeződött évadban csatlakozott hozzá, illetve váltotta Karen Gillant. Pletykák szerint egyébként ez a nyolcadik lehet Smith utolsó szezonja, de egyelőre nincs konkrétum arról, hogy melyik évadban tervezik egy új Doktor bemutatását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • torcipepe #2
    elvileg az összes doktort vissza akarják hozni. nyilván valamilyen videós trükkel vagy az eredetire hasonlító színészekkel.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az évadzáró részben már megjelentek így, felvezetve az évfordulós részt.
  • cstommy #1
    És azt se felejtsük el hogy November 23-án egy 50. évfordulós résszel fognak jelentkezni (aki nem tudná a sorozat még 1963-ban debütál).
    Ebben a részben (igaz csak egy rész eréig) vissza fog térni a 10-ik Doktor(David Tennant) és Rose Tyler (Billie Piper) is!