Szekeres Viktor

Két új scifisorozat kapott előzetest

A scifirajongók örülhetnek, hiszen az elkövetkező tévés évadban legalább öt scifisorozat kerül bemutatásra az amerikai csatornákon. Ezek közül kettőnek megérkezett az előzetese.

Az amerikai CW csatorna a napokban jelentette be, hogy milyen új sorozatokkal várja ősztől főleg tinikből és fiatal felnőtt lányokból álló célközönségét. Az Odaátnak, A zöld íjásznak, a Vámpírnaplóknak és A szépség és a szörnyetegnek is otthont adó CW ősztől bemutatja a Tomorrow People című scifit, mely különleges képességű fiatalokról fog szólni, télen pedig a tervek szerint a posztapokaliptikus The 100 kerülne képernyőre, mely ugyancsak tiniket raknak a története középpontjába.


A tervek szerint az egykori angol gyereksorozat alapján készülő The Tomorrow People premierjére már ősszel, egész pontosan októberben sor kerül. A csatorna annyira bízik a szériában, hogy a nagy sikerű A zöld íjásszal párosította. A másik sorozat, a The 100 a tervek szerint valamikor a jövő év elején kerülne képernyőre, de egyelőre konkrét premierdátummal nem rendelkezik.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!