Szekeres Viktor

Újabb infók a The Expandables 3 szereplőiről

Bár rendezője már van a The Expendables - A feláldozhatók következő epizódjának, még mindig nincsenek konkrétumok a szereplőkről. Stallone újabb infókat osztott meg a közönséggel.

Tovább csepegteti Sylvester Stallone a The Expendables - A feláldozhatók tervezett harmadik részéről az információkat Twitteren. A színész-rendező-producer ezúttal azt erősítette meg, hogy Mickey Rourke vissza fog térni a következő epizódra, de az is kiderült, hogy Stallone találkozott Wesley Snipes-szal, aki állítása szerint már alig várja, hogy újra a nagyok között akciózzon.

Stallone ugyan tovább konkrétumot nem írt, de egy üzenetében a következő kérdést tette fel: "Mi a terv?", majd meg is válaszolta: "Kérdezzétek Jackie Chant". A színész még az elmúlt évek egyik legjobban fogadott akciófilmjét, A rajtaütést (The Raid: Redemption) is megemlítette, mondván a The Expendables még annál is jobb lehet. (Sőt, az egyik tweetjéből arra is lehet következtetni, hogy A rajtaütésből is szeretne színészt hozni saját filmjéhez.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lamer the true #4
    Ejh a régi szép idők, amikor ronygyosra tudtam nézni egy vhs kazit, hogy már színe is alig volt ;)
  • portable2 #3
    Wesley Snipes kell bele. Még Steven Segal kellene bele!
  • tomboy013 #2
    Nekem meg épp az volt a bajom az első résszel, hogy elég keveset szerepelt benne. Remélem most már kap jó jeleneteket is, mert igen csak ott a helye neki is a nagyok között =) Jackie Chan-t viszont nagyon nem tudom elképzelni egy ilyen stílusú filmben.
  • gulyasandras #1
    "Mickey Rourke vissza fog térni a következő epizódra"

    Na, ezzel sikerült felhúzniuk. Már az első részből is kimaradhatott volna.