Szekeres Viktor

Az új James Bond-filmmel hozták hírbe Christopher Nolant

A legújabb pletykák szerint a Memento rendezőjét, Christopher Nolant akarják megszerezni a James Bond-filmek producerei a 007-es 24. kalandjának rendezői posztjára.

Semmiképp sem mondható megbízható forrásnak a The Daily Mail című angol bulvárlap, de vétek lenne nem beszélni a lap nemrég kikerült cikkéről, mely arról szól, hogy Christopher Nolannal felvették a kapcsolatot a következő a következő James Bond-film rendezését illetően. A lap szerint a Nolan ügynökeivel folytatott tárgyalások még csak puhatolózó jellegűek, ha születik is döntés, arra nem mostanában fog sor kerülni.

Persze hiába a Bond producerek udvarlása, nem tűnik különösebben megvalósíthatónak a terv, hiszen a 24. James Bond-filmet a tervek szerint 2015-ben mutatnák be, míg Nolan új rendezése, az Interstellar 2014. novemberében kerülne mozikba. Ez pedig nagyon kevés időt biztosítana egy Bond-film elkészítésére, így valószínűleg csak akkor valósulhatna meg a Bond-Nolan-frigy, ha a 007-es ügynök csak 2016-ban térne vissza a multiplexekbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nethyrrea #3
    jah, nem lenne rossz, a legutóbbi pár rész után valami normálisat rakna végre össze. nem is bánnám ha hozná magával a kicsit darkosabb stílusát.
  • Ender Wiggin #2
    csak szálljon már le végre batmanról ez az idióta.
  • cobol #1
    Nem lenne rossz Nolannal