Szekeres Viktor

A 8. évaddal folytatódik a Showder Klub konkurenciája

Aki hazai standupra kíváncsi, az nem csak az RTL Klubos Showder Klubon kaphatja meg a napi, illetve heti betevőjét, hanem a Comedy Centralon, A Comedy Central bemutatja című műsor révén.

Nyolcadik évadához ért "A Comedy Central bemutatja", a magyar humorcsatorna saját gyártású produkciója, melyben eddig 32 humorista szórakoztatta a nézőket 1633 adás, azaz 7 évad, 76 epizód alatt. A műsor jó ugródeszkának tűnik gyakorló humoristáknak, többek között ebben a műsorban kezdte "pályáját" Mogács Dániel (Dr. Mogács), A három kismalac, Janklovics Péter, Rekop György, Hajdú Balázs, vagy éppen a Szomszédnéni Produkciós Iroda. Az állandó visszatérő vendégek között olyan dumásokat lehet látni, illetve hallani, mint Hajós András, Pataki Balázs, Bruti, Badár Sándor és a Félőrültek fesztiválján felfedezett Zsók Levente is.


Badár Sándor dupla részével nemrég útjára indult a saját gyártású produkció nyolcadik évada. Ezen a héten Pataki Balázsé és Hajdú Balázsé a színpad, majd újabb és újabb premierek következnek, látható lesz Bruti, Orosz György, Bács Miklós, A három kismalac, Bellus István, Varga Ferenc József, Zsók Levente és Litkai Gergely.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Annyira zseniális a fazon.
  • Narxis #3
    Én nem tom melyik a jobb vagy rosszabb de a Badár Sanyin mindig könnyezve röhögök. Eszméletlen ez a pasas, egyrészt jók a sztorijai akár igazak akár nem másrészt nagyon jól adja elő.
  • Vanek úr #2
    Nekem speciel a 'zenésebb' vonal jobban tetszik (a malacok is illetve Bruti is). Sajna viszont nincs CC-nk, így marad az RTL-es SK (bár azt is inkább netről nézem meg, mert az RTL mostanában indokolatlanul sok reklámot rak akár az elejébe is (lásd: reklám, felvezető, bevezető, majd újra reklám, és csak utána indul a tényleges műsor)).
    De sajnos mindkettőben vannak nem odavaló emberek. Értem én, hogy meg kell adni mindenkinek a kiugrás lehetőségét de ez nem mindenkinek jön ki jól...
  • dregnarr1 #1
    Sokkal színvonalasabb és minőségibb, mint az RTL-es próbálkozás. Persze itt is vannak érthetetlenül szerepeltetett, felesleges vendégek (pl. a malacok), de a jó-rossz fellépők aránya jóval kedvezőbb ebben a műsorban.