Szekeres Viktor

Csak 18 éven felülieknek: Itt a V/H/S 2 előzetese

Természetesen "piros" előzetessel kezdték el reklámozni a V/H/S második részét, ugyanis a horrorantológia semmiképp sem ajánlott azoknak, akiket felkavarnak a durvább képsorok.

A Magnet a Yahoo! Movies segítségével mutatta be a június hatodikán VOD-formátumban bemutatásra kerülő V/H/S 2 előzetesét, mely film egyébként Amerikában június 12-től pár moziban is megtekinthető lesz. A műfaj természetesen ismét csak antológia lesz, a V/H/S 2 több kisfilm gyűjteménye lesz. A történet szerint két magánnyomozó egy eltűnt diákot keres és ennek során betörnek egy elhagyatott házba, ahol egy titokzatos VHS-gyűjteményt találnak. A kazetták tartalma pedig kapcsolatban áll az eltűnt diákkal.


A rendezők között ezúttal olyan filmeseket találhatunk, mint Simon Barrett, Adam Wingard, Edúardo Sanchez, Gregg Hale, Timo Tjahjanto, Gareth Huw Evans és Jason Eisener - többek között A rajtaütés és az Ideglelés készítője is közreműködött tehát a produkcióban. A horrorantológiák kedvelőinek egyébként további jó hír, hogy elkezdtek dolgozni a The ABCs of Death második részén is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #1
    Az elsőt sem láttam, de ez annyira elborult, hogy most megnézem. :)