Szekeres Viktor

Nem viccel a Riddick új előzetese

A Riddick új előzetese pontosan olyan, amilyenre számítani lehetett. S még az is kiderül belőle, hogy a film inkább fog hasonlítani a sorozat első részére, mint a nagyköltségvetésű folytatásra.

Megérkezett Vin Diesel idei második filmpremierjének, a Riddicknek az új előzetese, melyet megnézve azonnal kiderül, hogy a harmadik rész inkább lesz Pitch Black-szerű, mintsem a nagyszabású Riddick - A sötétség krónikájára hajazó. Ez persze nem meglepő, hiszen a második Riddick-film nagy bukását követően a harmadikra már közel sem jutott annyi pénz, így David Twohy-nak, a rendezőnek nyilvánvalóan meg volt kötve, bár elmondása szerint örült neki, hogy az első epizódot idézheti meg filmjében.


A trailer egyébként meglehetősen beszédes, még bizonyos lényeket is megmutat azoknak, akik még nem voltak biztosak abban, hogy érdekli őket a film, hiszen azt feltételezhetjük, hogy rajongók nem néznek előzeteseket, hiszen teljes élményre vágynak a moziban. A Riddick egyes európai országokban a hírek szerint már nyáron bemutatásra kerül, Amerikában szeptember hatodikától lesz látható, de a hazai premierről egyelőre még nincs hír.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #9
    Kivancsi vagyok ra, Nekem a 2. is bejott...
  • torcipepe #8
    lehet, hogy sivár látványvilág volt, de legalább egységes koncepció volt a szörnyek kinézetében és viselkedésében. itt pedig mit kapunk? válogatás nélkül mindenféle ocsmányságot.
  • Darth Sith #7
    igen, végre a kettőből összeöntöttek egy igazán remek filmet így a trailer alapján. Az első résznek a hangulata elég jó volt, a másodiknál a hangulat kevésbé, de magában az univerzumban elég nagy potenciál van. Remélhetőleg most mindkettőt sikerült összehozniuk :)
  • bcrics #6
    Baró, az első film lényes sivár látványvilága keveredik a második rész sztoris vonalával...

    Jó cucc lesz ez.
  • Zombee #5
    Szerintem lesz moziban, a Pro Video a Facebook oldalán nem említette volna a trailernél a mozit, ha nálunk nem kerül bemutatásra.
  • Zombee #4
    Nekem tetszik.
  • morden2 #3
    a "zene" érdekes volt a trailer alatt
  • Atisz #2
    A 2. rész elkészítése abban a formában egy nagyon elhibázott döntés volt, hiszen az 1. részt mindenki a horror beütés és a szörnyek miatt kedvelte, nem pedig kizárólag Riddick rovott múltú antihős karaktere miatt.
    Örülök, ha visszatérnek az első rész hagyományaihoz és hangulatához (más kérdés, hogy sikerül-e).
  • nessboth #1
    Hát ez kicsit csalódás volt, ugyanis, mintha az 1-2őt gyúrták volna össze...és Riddicknek nincsen most egy egész hadserege?! :)