Szekeres Viktor

Itt a Rio 2 első előzetese

A sikert követően nem volt kérdés, hogy elkészül a Rio második része is, melyet jövőre fognak bemutatni, április közepén. Bár még majd egy év van a premierig, az első előzetes már meg is érkezett a filmhez.

Megérkezett az Amerikában április 11-én bemutatásra kerülő Rio 2 első előzetese, ami persze nem teljes trailer, mindössze afféle kedvcsináló kis filmecske. A rövid videó azt sugallja, hogy semmi sem fog változni a folytatásban a döbbenetesen rossz első részhez képest, továbbra is a cuki állatkák éneklése és táncolása lesz a középpontban, divatos popzenei körítés mellett.


Minket ugyan a szinkron miatt annyira nem érint, de érdemes megjegyezni, hogy a főbb szinkronhangok visszatérnek a folytatásra, tehát ismét hallható lesz a filmben Anne Hathaway, Jesse Eisenberg, Jemaine Clement, will.i.am, Tracy Morgan, George Lopez, Leslie Mann, Rodrigo Santoro, Bebel Gilberto, Jake T. Austin és Jamie Foxx. Az ő karaktereik tehát ismét fel fognak tűnni, s ehhez a gárdához újoncként még Andy Garcia, Bruno Mars, Kristin Chenoweth, Rita Moreno, Amandla Stenberg, Rachel Crow, Pierce Gagnon és Natalie Morales csatlakozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • portable2 #1
    Váróóós