Szekeres Viktor

Videók az Amerika kapitány 2 forgatásáról

Három új videó is felkerült a netre az Amerika kapitány második részének forgatásáról, melyeken többek között a film két főszereplőjét, Chris Evanst és Scarlett Johanssont is láthatjuk.

Amerika szerte Marvel-karakterek mászkálnak az utcákon. Jó, némi túlzással lehet csak ilyesmit állítani, de hol a New York City-ben készülő A csodálatos pókember 2 forgatásáról láthatunk képeket és lesivideókat, hol pedig az Amerika kapitány - A tél katonája (Captain America: The Winter Soldier) díszleteiből kerülnek fel képek és/vagy videók a netre. Mivel tegnap Pókemberes videót láthattunk, a mai napra természetesen Amerika kapitány 2-s jut. Nem is egy.


A kedden Washington DC-ben készített felvételeken Chris Evans, Scarlett Johansson és Anthony Mackie látható, mellettük még olyan színészek fognak szerepelni a filmben, mint Samuel L. Jackson, Robert Redford, Sebastian Stan, Cobie Smulders, Frank Grillo, Georges St-Pierre, Hayley Atwell, Toby Jones, Emily VanCamp és Maximiliano Hernández. A film története A bosszúállókat követően veszi fel a fonalat, s azt fogjuk látni, ahogy Steve Rogers küszködik az új világhoz való alkalmazkodással, s eközben összeáll Fekete Özveggyel, hogy felvegye a harcot egy rejtélyes ellenféllel.




Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)