Szekeres Viktor

Itt a Lost készítőjének, 2048-ban játszódó új scifisorozatának előzetese

J.J. Abrams produkciós cége 2013/14-ben is jelentkezik két új sorozattal. Az egyik, az Almost Human a Fringe egyik fő írójának, J.H. Wymannak az agyszüleménye és 2048-ban játszódó krimi lenne.

Az amerikai Fox csatorna berendelte sorozatnak J.H. Wyman pilotját, az Almost Humant. A pilot és a sorozat gyártója a Bad Robot produkciós cég lesz, melyet az a J.J. Abrams vezet, akit annak idején a Lost - Eltűntek készítőjeként emlegettek, mostanság azonban inkább már a Star Trek-mozifilmek, valamint a legújabb Star Wars-epizód rendezőjeként hangzik el a neve. Pár napja megérkezett az Almost Human első előzetese is.


A történet 2048-ban játszódik, egy olyan korban, ahol a rendőrök emberszabású androidokkal dolgoznak párban. A Karl Urban által alakított főszereplő egy másfél évig tartó kóma után tér magához és jelentkezik ismét szolgálatra. Az azonban nincs ínyére, hogy robottal kell együtt dolgoznia, így rövid úton végez is a "társával". Ezt követően egy új androidot kap maga mellé, mely kicsit bugos, többek között különféle furcsa szokásai és érzelmi kitörései vannak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #6
    Arra ott a mozifilm. Eddig azt hittem, hogy a rétestésztákat nem szeretik az emberek. Így kell ezt. Van eleje és vége és csak 40 perc. Jövő héten megint.
  • Laza #5
    Ha minden epizódra igaz ez a felállás, az már nagyon uncsi .... egy nagyszabású, összefüggő sztorit szeretnék már, nem ezt az agyon unott részenkénti nyomozósdit ...
  • Wittgen #4
    Én bepróbálom, legalább némi sf beütés lesz.
  • olddog #3
    http://www.youtube.com/watch?v=DuDkOVe7ay0
  • zetortraktor #2
    Ez olyan sorozat lesz, amiben az elején az a kérdés, hogy ki a gyilkos és a végén elkapják. Jó lesz?
  • jawarider2 #1
    Ez is olyan lesz sorozat, hogy minden kérdés, szitu újabb 3 kérdést szül ami meg megint 3-3-t azaz úgy tűnik, hogy sosem lesz vége ? :) (Nem mondtam, hogy baj, csak kérdezem)