Szekeres Viktor

A Disney eltolta a Thor 2 magyar premierjét is

Szokás szerint a közönség bűnhődik a mozikban kamerázó hazai kalózok tevékenysége miatt, a Disney stúdió ugyanis a következő Marvel-filmje premierjét két héttel csúsztatta el.

Pár napja már beszámoltunk arról, hogy a hazai, mozikban kamerázó kalózoknak köszönhetően a Disney megszüntette filmjeinek világpremierrel egy időben, illetve világpremiert megelőző magyarországi bemutatását. Ennek a lépésnek az első áldozata a Szörny Rt. második része volt, de már cikkünkben is jeleztük, hogy valószínűleg hasonló sors vár a többi hazai Disney-premierre is.

A papírforma szerint A magányos lovas (Lone Ranger) július negyedik helyett csak tizenegyedikén lesz látható itthon (a Tűzgyűrűvel egyszerre mutatják be), a Repcsik (Planes) augusztus közepi premierje nem változik, hiszen eleve egy héttel a világpremier utánra van kitűzve, de változik egy másik animáció, a Jégvarázs (Frozen) bemutatójának dátuma, hiszen november vége helyett december ötödikétől nézhetjük meg. Ahogy az várható volt, a legnagyobb csapást a képregény-filmekért rajongók szenvedték el, hiszen a Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World) október vége helyett csak november 14-én lesz látható Magyarországon, tehát két héttel a világpremier után.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #14
    Elvileg figyelik őket, szinte biztos, hogy nem a nézők kameráznak.
  • Laza #13
    Mondjuk a hasonló eltolások és 'büntetések' már marketing hatásuk miatt és célravezetőek lehetnek ... mert ha Én meglátnék ezek után (meg egyébként is) egy kamerázó hülye gyereket a moziban, kikapnám a kezéből és előrab..nám, hadd vigye aki kapja :)
  • WoodrowWilson #12
    A Disney nem rendőrség, hanem egy profitorientált vállalat, és nem fog semmi olyat csinálni, amitől eleve kevesebb pénzt vár, vagy ha igen, akkor a részvényesek majd szépen eltávolítják az ilyen kontár vállalatvezetőket.
  • zetortraktor #11
    Hogy várna már bevételnövekedést? Az akkor lenne, ha megszűnne a warez. Nem fog megszűnni. Ezt tudják. De ettől még fellépnek a warez ellen. Mert bűncselekmény. És szankcionáljék a maguk béna módján. Nehogy már azt hidd, hogy most dörzsölik a tenyerüket, hogy több pénzük lesz. Épp ellenkezőleg, inkább kevesebb. De elhanyagolható.
  • zetortraktor #10
    Ezt írtam le, köszönöm.
  • Zombee #9
    Valahonnan mindig kikerül egy első kópia.
  • portable2 #8
    az első rész is botrányos volt
  • WoodrowWilson #7
    "Ez csak egy lépés, amivel talán tudnak tenni valamit az itteni kalózok ellen. Ha nem, akkor nem sírnak. Ha igen, nekik megérte. A bevétel nem fog változni."

    Az első mondat üti az utolsót. Ha nem várna valamilyen módon bevételnövekedést, akkor leszarná a kalózokat.
  • amozis #6
    Ez az egész amúgy egy fél hír. Aki megállapította, hogy tőlünk magyaroktól került fel az jól tudja, hogy melyik moziból, mivel minden digitális kópián vízjel van.
    Azért jó lenne, ha tudatnátok, hogy melyik moziból jön a felvétel...
    Vagy nem meritek leírni?
    Szekeres Viktor út, jöhet a következő cikk.
  • Zro #5
    Ezek szerint nálunk világszínvonalú kamerás felvételeket készítenek a srácok :) Részemről nyugodtan tologathatják, a legtöbb filmet még a tévében sem nézném meg, ami érdekel arra pedig tudok várni pár hetet :)