Szekeres Viktor

Folytatódik az amerikai scificsatorna új scifisorozata

Sajnos nem sikerült túl jól, de szerencsére sikeres az amerikai Syfy csatorna legújabb tévésorozata, a Defiance, mely jövőre folytatódhat egy 13 részes második szezonnal.

Valószínűleg a scifi műfaj rengeteg rajongójának okoz nagy örömöt a hír, miszerint a Syfy csatorna berendelte a Defiance című sorozat második szezonját. A széria, melynek története 30 évvel játszódik egy idegeninvázió után, egy olyan Földön, amelyen több, mint féltucat különféle faj él együtt, azért lehet érdemes a figyelemre, mert a Syfy azon próbálkozásai közé tartozik, melyeknek valóban bőven van köze a scifihez.


A sorozat legfőbb érdekessége, hogy a világ, melyben játszódik, egy online lövöldözős játéknak is alapját képezi. Az előzetes információk szerint az MMO shootert gyártó cég feltett szándéka, hogy egyrészt a sorozat eseményeit megjelenítse a játékban, másrészt pedig a játékosok bizonyos tetteit esetlegesen a sorozat történetének részévé tegye.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kelta #2
    Hát szerintem is elég gáz, hogy egy idegen attól idegen hogy idióta ruhákban jár, hárommal több a ránc a homlokán, és klassz a kontaktlencséje...röhejes..az hogy összelopkodták, kb 8-10 korábbi sorozatból és filmből a témát...már nem is érdekelt, uncsi, gáz, kasza.
  • endrev #1
    Én az első részt sem bírtam végignézni, annyira nevetséges volt a dramaturgia. A grafika is alig haladta meg a Babylon 5 színvonalát, pedig azért eltelt pár év azóta.
    Ezzel az erővel columbiai bandaháborúkról is szólhatna, ebben nincs semmi scifi.