Szekeres Viktor

Lesifotók a Tini Nindzsa Teknőcök-mozifilm teknőseiről

Végre láthatjuk, hogy fognak kinézni a Tini Nindzsa Teknőcök a tervezett élőszereplős mozifilmben. Illetve... csak azt nézhetjük meg, hogy a mozgásukért felelők, milyen "jelmezt" viselnek.

Egy ideje már folyik a Tini Nindzsa Teknőcök-mozifilm, a Teenage Mutant Ninja Turtles forgatása, s mivel a munkálatok nem stúdióban zajlanak, hanem utcán, ezért róluk rengeteg lesifotó került már fel a netre. Többek között azért, mert a film egyik főszereplője a bulvárlapok egyik kedvenc színésze, Megan Fox, aki Aprilt alakítja a filmben.

De a Foxot vörös hajjal és különböző helyzetekben ábrázoló képeknél sokkal érdekesebb lehetnek azok a friss képek, melyeken a főszereplők láthatóak. Illetve a főszereplőket megszemélyesítő színészek. A Jonathan Liebesman által rendezett filmben a teknőcöket motion capture-technikával fogják megjeleníteni a vásznon, ezért viseli Donatello, Leonardo és Michelangelo a képen látható furcsa öltözetet. (További képeket itt lehet megtekinteni.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Teljesen mindegy, úgyis CGI lesz ráhúzva. Így látatlanban is jobb szerintem az első három film motormozgatású mimikája a jelmezeken.
  • Etinger #2
    Donatello, Leonardo, Michalangelo mennek ott sorba, Raf piros.
    Ejj de vágom, a franca már :D
  • Broafka #1
    így a színekből következtetve (az első), Raphaellonak istenem de geci buta feje van!