Szekeres Viktor

Stallone-hetet rendez az egyik hazai tévécsatorna

A Film+ ismét tematikus hetet rendez, ezúttal egy neves akciósztár, Sylvester Stallone kerül a fókuszba, illetve az ő jobb és rosszabb filmjei.

Május 13-a és 17-e között, hétfőtől péntekig minden este Sylvester Stallone tűnik fel a Film+ képernyőjén. A közönség a Rambo négy részét, valamint a Cliffhanger: Függő játszma című filmet láthatja. Stallone, bár idén lesz 67 éves, színészként, rendezőként, producerként még mindig aktívan kiveszi részét a mozigyártás munkálataiból, nemrég a The Expendables-filmekkel ért el nagy sikert, azonban a John Rambo és a Rocky Balboa sikerei után új, "egy személyes" filmje, a Fejlövés csúnyán megbukott.

Ráadásul a színész már nem csak filmben utazik, hiszen nemrég osztotta meg a publikummal a hírt, miszerint a Rocky című musicalt a hamburgi siker után jövő márciusban New Yorkban, a Broadway-n is bemutatják, melynek ő lesz az egyik producere. Stallone hollywoodi sikertörténete a hetvenes években ezzel a filmmel vette kezdetét, Oscar-díjat is kapott érte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hirvaer #2
    Jól teszi!
    Esküszöm manapság az egyik legfaszányosabb csatorna, ami a műsorokat illeti.
    Azért k*rvára haragszom ahogy a reklámblokkokat intézi a Coollal egyetemben, de a régi Arnold Schwarzenegger-es ajánlója miatt még elnézem.
  • portable2 #1
    Zsírrrrság!