Szekeres Viktor

Kilesték a Wolverine-mozifilm stáblista utáni jelenetét?

Lehet, hogy kiszivárgott a Farkas stáblista utáni jelenetének tartalma. Persze az információ nem hivatalos, azonban komoly spoiler lehet a nézőknek, így csak a bátrak olvassanak tovább.

A Foxnál kreatív tanácsadói szerepet betöltő Mark Millar egyszer a The Wolverine-t, vagyis a Farkast úgy emlegette, mint a stúdió válaszát a Vasemberre, arra célozva ezzel, hogy a júliusban bemutatásra kerülő filmmel lerakják olyan univerzum alapjait, mely összekapcsol korábbi és jövőbeli X-Men-filmeket. Erre utalt már az a tény is, ami pár hónapja derült ki, miszerint a Farkas az X-Men - Az ellenállás vége eseményeit követően fog játszódni.

Most pedig a JoBlo arról adott hírt, hogy Montrálban sor került egy röpke utóforgatásra, mely során a lap egyik forrása szerint valószínűleg egy stáblista után bemutatásra kerülő jelenetet rögzítettek. E jelenetben Logan megérkezik egy repülőtérre, ahol Patrick Stewart fogadja őt Xavier professzor szerepében. (A forrás szerint egyébként a Professzor nem kerekes székben fogadta Logan köszöntését.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Chris05 #5
    Charles még beszélt is a gyerekeknek az órán, hogy van egy ismerőse, egy orvos. Aztán kérdezte a gyerekeket, hogy mennyire lenne etikus egy bénult és kómás beteg testét felhasználni. Végül a stáblista után a csaj épp a kómás beteget nézegette a kórteremben, az ránézett, a csaj pedig kérdezte, hogy "Charles?".
  • cateran #4
    Hullara felesleges a kepregenyekbol kiindulni, a filmek mar telibeszartak az egeszet (legmarkansabb pelda Jean Grey - Phoenix, de forditasban a Wolverine - Farkas is odabasz...)
  • carville #3
    Az ellenállás vége stáblistája után is volt egy jelenet.
    Már abban benne volt, hogy Xavier nem halt meg, konkrétan annyi látszódott, hogy kórházi ágyban fekszik, és megmozdítja az ujját.

    Miután a film alatt a teste igen látványosan kipukkant, nem igazán tudtuk a haverommal ezt mire vélni.

    Nebojsa írását felhasználva viszont most már össze tudom rakni, mármint el tudom képzelni, az egy klónozott test volt. Ami nem rokkant, hanem egészséges mint ahogy egy test szokott új korában, és így lehet, hogy a Rozsomák 2 végén állva fogja fogadni Rozsomákot, az Xmen 3 történetei után.
  • Nebojsa1982 #2
    SPOILER lehetséges !!!

    Ha jól emlékszem a képregényben Charles Xavier tudatát átmentették egy új klónozott testbe, a Főnix halála történet körül. Charles gyógyítását a Siárok (idegen faj)és Lilandra (Charles szerelme) segítették és egy darabig nem is tartózkodott a földön. A képregényben még itt felbukkan a Summers fiúk apja is, végül is lehetséges az "összefésülés". Bár nagyon sok dolgot összebarmoltak, pl. Plazma idősebb mint bátyja Küklopsz stb.
  • xido #1
    Na rakjuk csak egybe az emlékeimet..
    az Origins végén Patrick Stewart kerekesszék nélkül jön az elsőkért,helikopterből kiszállva,ha jól emlékszem..Ellenben a First class során bőven fiatal korában kerül a székbe,vagy ott direkt szóltak is,hogy alternatív idővonal és ezért lesz logikátlan a dolog?:)..Itt meg megint tud járni?:)