Szekeres Viktor

A Marvel A bosszúállók 3-ra és egy új Pengére készül

A bosszúállók harmadik része mellett a Marvel Studios Ms. Marvelnek akar saját filmet készíteni, valamint Penge története is rebootolásra kerülhet.

Miközben komoly bértárgyalások zajlanak a Marvel Studios és A bosszúállókban szereplő színészek között (zömüknek még mindig nincs aláírt szerződése a filmre), Kevin Feige, a stúdió feje a The Hollywood Reporterben beszélt a cég távolabbi terveiről. Feige elmondta, hogy A bosszúállók második részét természetesen egy harmadik is fogja követni, de további filmtervek forgatókönyvei is készen állnak már.

Természetesen egyelőre még nem tudni, hogy melyik valósulhat meg, de saját filmet kaphat a szkriptek alapján az Ms. Marvel, valamint Penge (Blade) - utóbbi karakter jogai visszakerültek a Disney-hez. A távolabbi tervek között szerepel még Iron Fist, Black Panther és Doctor Strange karakterének kiemelése egy-egy saját film erejéig, valamint szó van egy The Runaways-moziról is.

Feige interjújában arra is kitért, hogy egyelőre nincsen szó spinoff tervekről olyan karakterek esetében, mint War Machine, vagy az Amerika kapitány 2-ben bemutatkozó The Falcon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)