Szekeres Viktor

Amerikában is döbbeneteset produkált a Vasember 3

Dél-Amerika és Ázsia legtöbb országában minden idők legsikeresebb nyitányát produkálta a Vasember 3, mely Amerikában is tarolt, azonban "csak" a második helyet szerezte meg az örökranglistán.

A csütörtök esti elővetítéseken szerzett 15,6 millió dollár után pénteken a becslések szerint 68,5 millió dollár bevételt hozott Amerikában a Vasember 3. Ez a nyitány magasan veri az előző Vasember-filmek kezdését, de alulmarad A bosszúállókkal, A sötét lovag: Felemelkedéssel, az utolsó Harry Potter-filmmel, illetve három Alkonyat-epizóddal szemben.

Azonban az előrejelzések szerint a Vasember 3 remek szombati teljesítményének köszönhetően az említett filmek zöménél több bevételt fog hozni a három napos hétvége tekintetében - erre utal, hogy a közönség az exit poll-felmérések szerint A-ra, azaz 5-ösre értékelte Shane Black rendezését. Jelenleg nagyjából 175 milliós startot valószínűsítenek a becslések, vagyis a film, miután elég sok országban minden idők legjobb kezdését produkálta, Amerikában minden idők második legjobb startjának birtokosa lesz, megelőzve a majdnem 170 millió dolláros hétvégével kezdő utolsó Harry Pottert, de elmaradva a 207,4 millióval nyitó A bosszúállóktól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • M0RN1NGST4R #3
    *útra
  • M0RN1NGST4R #2
    a film tipikus esete annak, amikor a bemutató alapján azt gondolná az ember, hogy újra helyes útonra terelték vissza a franchise-t, aztán amikor megnézed jön a hidegzuhany.
  • koschwarz #1
    az imdb-n ott van a 175 milla az első hétvégére. nagyon durva. mondjuk maga a film semmiben nem jobb vagy rosszabb bármelyik hasonló típusú filmnél, de azért veszettül szórakoztató.

    jöhetnek a hipszterek a szar dumájukkal!