Szekeres Viktor

Újabb mozis koncerteket láthatunk

Ismét olyan koncerteket nézhetünk meg mozikban, melyekre máshol nem nyílhat lehetőségünk. Tavasz végén és nyár elején olyan együtteseket láthatunk, mint a Faithless, a Judas Priest vagy a The Chemical Brothers.

Ismét egyedülálló zenei élményben lehet része a budapesti Corvin mozi nézőinek, hiszen a multiplex olyan koncerteket fog bemutatni, melyeket máshol nem lehet megtekinteni. Május 14-én a Faithless, 28-án a Judas Priest, június 11-én pedig a The Chemical Brothers fellépését fogja vetíteni a Corvin. 15 éves pályafutását a Faithless egy sokak szerint felejthetetlen londoni búcsúkoncerttel zárta, először ennek lehetnek szemtanúi a rajongók.

A Judas Priest Epitaph című koncertje londoni felvételével és egyben mozikba való eljuttatásával ünnepli azt, hogy a zenekar már vagy 40 éve a heavy metal műfajának egy meghatározó együttesének számít. A felvétel az 50 hetes Epitaph World Tour - az utolsó világkörüli turné -, kimagasló eseményét, búcsúestjét rögzítette. A Chemical Brothers Don’t Think című koncertje az első az együttes fennállásának 20 éve alatt, amelyet rögzítettek. A világhírű japán Fuji Rock Fesztiválon a banda 50 000 rajongó előtt mutatta meg, mit tud, és ezt 21 kamera követte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!