Szekeres Viktor

Új előzetest és plakátot kapott és májusban érkezik az első magyar 3D-s horrorfilm

Nem gyakran láthatunk magyar horrorfilmet a moziban, márpedig a Gingerclown külföldi címe és szereplői ellenére is hazai alkotásnak tekinthető a készítők és a forgatás helyszíne miatt is.

Itthon is láthatjuk Hatvani Balázs horrorfilmjét, a Gingerclownt, sőt, a hazai május 9-i bemutató időpontja világpremier is lesz egyben, ami azért nagy szó, mert bár a film magyar alkotók munkája, de koprodukcióban készült sok neves, külföldi színész közreműködésével (Lance Henriksen, Michael Winslow, Brad Dourif, Sean Young vagy Tim Curry). Éppen ezért egyébként nem meglepő, hogy többek között az amerikai, az angol és a német piacon is akadt vásárlója a horrornak.


A dátumról a film új, magyar előzeteséből, valamint a plakátról is értesülhetünk, igaz utóbbin nem szerepel, hogy a neves színészek mindegyike csak szinkronhangként lesz jelen. (Bár az gyanús lehet az avatott szemeknek, hogy a plakátképen egyikük sem látható, mindössze pár elvetemült bohóc.) A budapesti Vidámparkban forgatott film 3D-ben is megtekinthető lesz, és története szerint egy csapat Los Angeles-i középiskolai diák iskola utáni szabadidejét tölti a hollywoodi hegyek közelében, amikor váratlanul összetalálkoznak a biciklijét hegynek fölfelé tekerő, hazafelé tartó Sam Tullyval, az iskola közismert lúzerével. A helyi menő srácok meggyőzik Samet, hogy menjen be az elhagyatott vidámparkba és bizonyítsa rátermettségét egy beavatási ceremónia keretében, ahol fődíjként akár a lány is az övé lehet.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!