Szekeres Viktor

Itthonra is érkezik Spielberg idegeninváziós scifi-sorozata

Amerikában nemsokára már a harmadik szezonját kezdi meg a Falling Skies, de végre hozzánk is elért a széria, melyet május végétől Éghasadás címen kell majd keresni az egyik kábelcsatornán.

A scifi-, valamint a posztapokaliptikus sorozatok rajongói minden bizonnyal nem kicsit várták már a Falling Skies című sorozat magyar premierjét, s majd két évvel az amerikai bemutatót követően türelmük végre rózsát termett. A VIASAT6 ugyanis május 30-án tűzi műsorára az Éghasadás magyar címre hallgató széria premierjét, melyet kilenc további epizód fog követni júniusban és júliusban.


A TNT csatorna viszonylag sikeres sorozata Amerikában már a harmadik szezonjánál tart, amely nyáron fog képernyőre kerülni, s egyelőre nem is nagyon fenyegeti semmi a széria létezését. A nagyköltségvetésű scifi főszereplője a Vészhelyzet Carter doktoraként is ismert Noah Wyle, a készítők között pedig ott van többek között Steven Spielberg is, azonban csak producerként - az Éghasadás történetéért az azóta a sorozattól távozó Robert Rodat felelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BaliBoy #2
    Jöhetne már a 3. évad!
  • NEXUS6 #1
    Ez még megy?