Szekeres Viktor

18 éven felülieknek: Ritka kegyetlen előzetest kapott A balta 3

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb, kvázi videós (DVD-s) horrorsorozata, A balta (Hatchet) idén nyáron megkapja a harmadik epizódját, melynek megérkezett a végső előzetese.

Megérkezett A balta 3 legújabb, minden bizonnyal egyben végleges előzetese. Az Adam Green-féle horrorsorozat, a Hatchet hamradik epizódja június 14-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban - természetesen nem széles körű forgalmazásban, hanem erősen limitáltban. Ezt már csak azért is ki lehet jelenteni, mert a 2007-es első részt 93 vásznon kezdték el játszani és két hétig lehetett megnézni (175 ezer dollár bevételt termelt), a 2010-es folytatás pedig egy hétig volt látható 68 vásznon (52 ezer dollár bevételt termelt).


A balta 3 bemutatási paramétereiről egyelőre nincs hír, de az a fenti trailerből kitűnik, hogy a Vic Crowley-ként visszatérő Kane Hodder mellett Danielle Harris lesz a főszereplő, aki a második részt túlélő Marybeth-t alakítja majd. A filmet, akárcsak az előző epizódokat Adam Green írta, azonban a rendezést ezúttal nem vállalta el, kezéből BJ McDonnell örökölte meg a marsallbotot. McDonnellnek ez az első rendezése, eddig jobbára kameramannként dolgozott, nem csak A balta-filmekben, hanem olyan alkotásokba is, mint az új Star Trek, a Jack Reacher, A Föld inváziója - Csata: Los Angeles vagy az Apa ég!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Jó lesz ez, az első két rész is aranyos volt. Ez annyira nem tűnik viccesnek, igaz hang nélkül néztem, az elsőn kimondottan jókat mosolyogtam.