Szekeres Viktor

Plakátot kapott a VHS 2

Egyre népszerűbbek manapság a horrorfilmes antológiák, melyek közül a VHS folyatása nemsokára bemutatásra kerül Amerikában, igaz először nem mozis forgalmazásban.

Megjelent a VHS, illetve V/H/S/ második részének, a V/H/S/ 2-nek az első plakátja, mely valamennyire rímel az első epizód poszterére is. A horrorantológia folytatása Amerikában június 5-től lesz elérhető Video-On-Demand formátumban, a mozikban pedig július 12-én kerül bemutatásra. Minden bizonnyal az első film is sikeresebb volt előbbi formátumban, illetve a lakossági piacon, hiszen tavaly októberben mindössze 16 multiplexben mutatták be Amerika-szerte és mindössze 100 ezer dollár bevétel folyt be így.

A több kisfilmből álló V/H/S 2-t rendezői között most olyanokat találhatunk, mint Simon Barrett, Adam Wingard, Edúardo Sanchez, Gregg Hale, Timo Tjahjanto, Gareth Huw Evans és Jason Eisener. Többségük veterán horroros, Eisener készítette például a Koldus puskával című Rutger Hauer-filmet, de a legismertebbnek mindenképp Evans (A rajtaütés) és Sanchez (Ideglelés) számít. A történet szerint két magánnyomozó egy eltűnt diákot keres és ennek során betörnek egy elhagyatott házba, ahol egy titokzatos VHS-gyűjteményt találnak. A kazetták tartalma pedig kapcsolatban áll az eltűnt diákkal.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!