Szekeres Viktor

Újabb valóságshow-t árnyékol be haláleset és sérülések

Az elmúlt hónapokban egy francia és egy amerikai valóságshow-val kapcsolatban érkeztek halálhírek, a napokban pedig egy kínai reality egy résztvevője vesztette életét.

Az elmúlt hetekben több valóságshow szereplőjének haláláról lehetett olvasni a hírekben. Szívelégtelenség következtében elhunyt a francia Survivor 17. szezonjának egyik játékosa nem sokkal a forgatás megkezdése előtt, majd később a médiatámadások miatt produkció orvosa lett öngyilkos. Pár hete pedig az MTV egy dokureality-jének, a Buckwildnak az egyik szereplője vesztette életét - barátaival terepautókázásra indul és járművével elsüllyedt egy sártengerben, ahol szénmonoxid-mérgezés okozta halálát. Természetesen az említett sorozatok forgatása azonnal leállt, az MTV meg is szüntette a Buckwildot pár nappal a tragédia után.


Tovább folytatódik azonban a holland licencen alapuló Splash! című valóságshow Amerikában, mely során hírességek mérkőznek egymással műugróként. A reality egyik szereplője már a premier előtt megsérült és a későbbiekben is történtek balszerencsés vízbe érkezések, legutóbbi egy pénteki tréning során került könnyebb sérüléssel kórházba az egykori Baywatch-os Nicole Eggert. Kínában, a valóságshow ottani kiadása során azonban egy tréning tragédiával végződött, hiszen az egyik celeb segítője megfulladt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!