Szekeres Viktor

Több hazai fizetős tévécsatorna is kódolatlan lesz

Április 26. és május 5. között 10 napig kódolatlanok lesznek a FilmBox prémium csatornái, a FilmBox Extra, a FilmBox Extra 1, a FilmBox Family és a FilmBoxHD.

Több száz film, 10 napig, 4 kódolatlan prémium csatornán - ezt kínálja a FilmBox április 26. és május 5. között. A FilmBox Extra és FilmBox Extra 1 a csatorna közleménye szerint "a legválogatósabbak számára is széles kínálatot biztosít", a FilmBox Family családi élményt kínál animációs és mozifilmek, valamint sorozatok segítségével, míg a FilmBox HD-n HD minőségben láthatóak a mozisikerek.

A kódolatlan napok az alábbi szolgáltatóknál foghatóak: Hello Digital, Invitel, PR-Telecom, Tarr Kft, T-Home, UPC, UPC Direct, Vidanet, Celldömölki Kábeltelevízió, Com.unique, DielNet, EuroCable, IP-Park, Lát-Sat, Micro-Wave, Naracom, Netkom, PARISAT, Pick-Up, RöszkeNet, SághySat, Szarvasi Általános Informatika. A csatornák által kínált több száz film között a következő alkotások lesznek: Chloe, Lucky Luck: Irány a vadnyugat, El camino: Az út, Tökéletes katona 3. - Egy új kezdet, Asterix az olimpián, Alkonyat - Napfogyatkozás, Barney és a nők, Kémkölykök 4D: A világ minden ideje, Warrior - A végső menet, Kecskebűvölők, London Boulevard, A Rúzs és vér című sorozat, Didier, Állati mesék 2,3, Taxi 4, Miss Daisy sofőrje és Superhero. De természetesen a lista közel sem teljes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zolthen #6
    Nálunk pl a PC rá van kötve a tévére, akadozás nélkül nézhetünk bármilyen videót/filmet. Nincs is tévé előfizetésünk, mert minek?
  • Zombee #5
    És az a szép az egészben, ahogyan az idők változnak. Régen már tévé elé sem kellett ülnöd, hogy megnézd ezeket, mert volt torrent és youtube. Ma már torrentezned és youtube-ot betöltened sem kell, mert már megint ezeket adják.
    Ezek közt van 1-2 új film, T4xi volt már ezerszer, a Tökéletes katona 3 miatt ember nem fizet elő semmire, még a sávszélességért is kár, a Miss Daisy sofőrje pedig új film, és nem látta még, aki akarta. Na nem.
  • kalapos01 #4
    Szerintem tök aranyos, ahogy valaki elképzeli, hogy egy család este betölt laptopon egy videómegosztót és ott fog gubbasztani előtte, miközben olykor akadozva megy rajta egy film.

    Nem hiszem, hogy sikerült megértened a tévézés koncepcióját. De nem vagyunk egyformák.
  • Szefmester #3
    A vicc pedig hogy ezek a filmek kb az elmúlt két hétben voltak valamelyik egyéb csatornán már :D
  • schrankszekrény #2
    most komolyan, ezek mind fent vannak YT-on nem rosszabb minőségben és még ingyen ...
  • Laza #1
    Most komolyan ezekkel a filmekkel ajánlja valaki a csatornát? :)
    És ez még kódolt is? :)