Szekeres Viktor

Will Smith menekül a Superman elől

Egy héttel a tervezettnél hamarabb láthatja az amerikai közönség Will Smith új scifijét. A gyártó stúdió minden bizonnyal a Superman rebootjának közelségétől és kedvező előrejelzéseiről rettent meg.

A Columbia Pictures a napokban sokak meglepetésére bejelentette, hogy kvázi az utolsó utáni pillanatban eltolja A Föld után (After Earth) című M. Night Shyamalan-scifi premierjét. Persze ez a scifi műfaj rajongóinak jó hír, hiszen a tervezett június 7-i amerikai bemutató helyett már május 31-én mozikba kerül odakint a film. Hogy ez mit jelent az eddig június 6-ra kiírt magyar premiert tekintve, arról egyelőre még nincs információink, de valószínűleg az elkövetkező hetekben eldőlhet.

Ezzel a lépéssel a film olyan premierekkel kerül egy napra, mint a Szemfényvesztők (Now You See Me) és a The Purge című horror, június hetedikén pedig csak a The Internship című komédia lesz az egyedüli széles körű premier. Mivel feltételezhetjük, hogy a Sony stúdiója nem a Vince Vaughn-vígjátéktól rettent ment, és nem is önsorsrontó, hogy csak úgy, brahiból egy héttel a Halálos iramban 6 és a Másnapos 3 mögött debütáljon, csak az lehet az időpont-változtatás oka, hogy A Föld utánt ki akarják futtatni a június 14-én bemutatásra kerülő Superman-reboot, Az acélember előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • portable2 #1
    mindegyik nagyon váróóós