Szekeres Viktor

Marveles főgonosz lehet a Holló-reboot főszereplője

Lehet, hogy angol színész léphet Brandon Lee kultikus képregényes karakterének örökébe, ugyanis azt rebesgetik, hogy a Marvel-univerzum egy gonosztevőjét alakító színész kaphatja A holló főszerepét.

Lehet, hogy Tom Hiddleston újabb képregényes franchise-ban vehet részt? A Thor és A bosszúállók rosszfiúját, Lokit alakító brit színész lehet ugyanis a The Wrap információi szerint a már jó ideje tervezett A holló-reboot főszereplője. Persze képregény és képregény között is van különbség, hiszen A holló nem tipikus szuperhősös történet, ráadásul a színész rajongói is minden bizonnyal szívesen látnák hősi szerepben Hiddlestont.


James O'Barr képregény már több filmes feldolgozást megért, sőt, még tévésorozat is készült alkotásából. Eric Drawen kalandjainak legújabb változatát a tervek szerint a spanyol F. Javier Guttierez rendezné, a forgatókönyvért pedig Cliff Dorfman felelt. Ha minden jól megy, akkor a forgatás már ősszel megkezdődhet. (A holló rebootjával kapcsolatban eddig egyébként Bradley Cooper és James McAvoy neve merült fel komolyabban.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!