Szekeres Viktor

Szuperhősös sorozatot mutattak be idehaza

Itthon is bemutatkozott Max Steel franchise - Magyarországon a Chello Central Europe Megamax csatornája szerezte meg a kizárólagos jogokat az animációs sorozat vetítésére.

Április 17-én került itthon bemutatásra a Max Steel című szuperhős-sorozat. A történet Maxwell McGrath tinédzserről szól, aki éli az átlagos amerikai fiúk életét, hétköznapjait, azzal a "kis" különbséggel, hogy van egy földönkívüli barátja is, Steel. Maxwell 16 éves korában megtudja, hogy képes egy energiamezőt létrehozni. Az energiát azonban csak Steellel együtt tudja aktiválni, így tud csatlakozni egy különleges erőtérhez. Max és Steel így együtt mentik meg a Földet a támadó galaxisok szűnni nem akaró csapásaitól.

A széria márciusi amerikai debütálást követően idén tavasszal 100 ország kezdte, illetve kezdi meg a televíziós sorozat vetítését: a premierek a Fülöp-szigetektől kezdve Indián és számos afrikai országon keresztül Olaszországig, Spanyolországig és hazánkig körülbelül egy időben zajlanak. Max Steel kalandjai itthon hétköznap esténként, 20:30-tól láthatóak a Megamax csatornán. Az 1. évad 26 részes lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #2
    Én is annál a résznél kezdtem ráncolni a homlokom :)
  • endrev #1
    "...a támadó galaxisok szűnni nem akaró csapásaitól."

    Mi van?