Szekeres Viktor

Itt egy új, járványos scifi-sorozat első előzetese

Új tévésorozattal jelentkezik a Battlestar Galactica készítője. Ronald D. Moore szériájának címe Helix lesz és az amerikai scificsatornán kerül majd bemutatásra.

Még nem tudni, hogy pontosan mikor, de valamikor 2013-ban kerül bemutatásra a Battlestar Galactica feldolgozását készítő Ronald D. Moore legújabb sorozata, a Helix. A 13 részes első évaddal jelentkező széria otthona Amerikában a helyi scifi-csatorna, a Syfy lesz, ami azért is meglepő, mert a történet első pillantásra inkább tűnik biológiai thrillernek, de valószínűleg valamilyen scifis aspektusa is lesz.


A Helix fenti előzetese nem túlságosan bőbeszédű, a sorozat történetérről egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy északi-sarki kutató bázison játszódik, ahol tudósok egy csoportja próbálja megakadályozni egy járvány kitörését, mely akár a világ lakosságát is megsemmisítheti. A Helix hazai premieréről természetesen még nincs hír, de itthon várhatóan a TV2 egyik csatornáján kerülhet bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #3
    Ha ezt így, ebből a történetből vontad le, akkor nem is kérdezek inkább semmit és ha a BCG az BSG akart lenni, már világos minden (nulla szintű történet? Jééézusom), amit a második mondat csak megerősít. Hogy mit? Találd ki ha érdekel, bőven adtam információt, többet, mint az a trailer, amiből a nagy megfejtést kihoztad.
    Bocsánat a kirohanásért, de utálom az ilyen minden alapot nélkülöző előre-fikázást.
  • cylonflatus #2
    BCG? Az mi?
  • endrev #1
    Ebből annyi már kiderült, hogy nem tudta túllépni a saját határait - ugyanolyan nullaszintű a történet, mint a BCG-é.

    Ráadásul egy járvány megakadályozása max. egy duplaepizódig futná. Mit lehet majd ezen (élvezetesen) egy egész sorozatban bemutatni? :D