Szekeres Viktor

Folytatódik az egyik legdurvább tévésorozat

Az AXN májusban folytatja sorozatgyilkosos krimisorozatát, a Gyilkos elméket, melynek már a 8. szezonja fog képernyőre kerülni jóval az RTL Klubos sugárzás előtt.

Évek óta fut töretlen népszerűséggel Amerikában és több magyar csatornán is a Gyilkos elmék (Criminal Minds) című krimisorozat, mely talán annak köszönheti sikerét, hogy a legbetegebb, legelvetemültebb bűncselekményeket és gyilkosokat mutatja be a képernyőn. A sorozat hetedik szezonja jelenleg az RTL Klubon látható, de ahogy lenni szokott, az éppen aktuális évad először az AXN csatornán kerülhet bemutatásra.

Az FBI elit, bűnügyi profilozásra szakosodott nyomozócsapatának legújabb kalandjait a hazai közönség 2013. május 1-jén szerdán, 21.00 órától láthatja az AXN tévécsatornán. Mivel a siker töretlen, így valószínűsíthető, hogy ősszel a kilencedik évaddal folytatódni fog a széria, azonban ez egyelőre még nincs berendelve, ugyanis folynak a tárgyalások a színészekkel és képviselőikkel, hiszen a szereplőgárda zömének májusban lejár a szerződése.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!