Szekeres Viktor

Forog a Mátrix készítőinek új scifije

Már forog a Mátrix készítőinek vécés nénis scifije, a Jupiter Ascending. A premierre már másfél évet sem kell várnunk, hiszen jövő év júliusában láthatjuk a végeredményt.

Végre nem kell éveket várni, míg a Mátrixot rendező Wachowski-testvérek új filmmel rukkolnak elő. A napokban, egész pontosan április másodikán ugyanis hivatalosan is elkezdődött a Warner Bros. Pictures és a Village Roadshow Pictures közös produkciójának, a Jupiter Asendingnek a forgatása. A Channing Tatum és Mila Kunis főszereplésével készülő scifit Leavesdenben forgatják.

A Jupiter Ascending Andy és Lana Wahowski hetedik rendezése lesz - a duó a zseniális Fülledtséggel indult el a pályán, majd elkészítette a Mátrixot. Ezután megrendezték a Mátrix két, a kritikusok és a közönség által igencsak lehúzott folytatását, s az elmúlt 10 évben mindössze két filmmel jelentkeztek: 2008-ban, a Speed Racer - Totál turbóval, 2012-ben pedig a Felhőatlasszal. Előbbi 44, utóbbi 27 millió dollár bevételt ért el Amerikában.

A Jupiter Ascending amerikai premierjére 2014. július 25-én fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #6
    Mátrix első része a szememben közelít a tökéleteshez az akció-sf kategóriában, a folytatásaival pedig kerek egészet alkot, 1 filmként kell kezelni mindhárom részt.

    Amúgy nem rossz rendezők, pl a Cloud Atlas is oltári jó volt. Remélem az új sf is ott lesz a szeren.

    Amúgy örülök, hogy nem tucat transzformersz és alkonyatklónokat, valamint marvelcukiságokat akarnak készíteni.
  • bcrics #5
    Szóval azt mondod hogy pont ez az Univerzum nem éri, érdemli meg a folytatást?
    Ne viccelj.
  • zetortraktor #4
    Folytatás, folytatás, remake, reboot. Még mondja valaki, hogy nem ez kell a népnek. Mi értelme folytatni, ha kétszer sem sikerült értékelhető filmet összehozni folytatásnak? Az első rész remek volt, a többi nem is létezik.
  • BrockSamson #3
    En pedig ha Matrixot nezek, akkor megnezem a 3 filmet egybe, mert szamomra csak ugy ad kerek, egesz tortenetet. Bar igaz, hogy egy kis visszafogottsag jol jott volna, foleg a masodik epizodnal.
  • Kahlest #2
    Sokkal "faszább" lett vólna ha a második harmadik részt el sem készítik...
    A mátrix nálam az első résszel befejeződött...a többi silány utánzat...
  • bcrics #1
    Fasza lenne folytatnák a Matrix Sagát.