Szekeres Viktor

Vin Diesel akciókomédiával folytatja

Vin Diesel szívhezszóló családi akciókomédia főszereplője lesz, melyet a Gorilla bácsi rendezője készít a Gorilla bácsi íróinak forgatókönyvéből.

Vin Diesel ismét együtt forgat Adam Shankmannal. A színész legutóbb a nagysikerű Gorilla bácsiban dolgozott együtt a rendezővel, ezúttal pedig a The Machine című akciókomédiában hozta össze őket ismét a sors. Az eredeti tervek szerint a filmet Peter Segal rendezte volna az MGM-nek. A film forgatása vélhetően a Halálos iramban 7. részének nyári munkálatai után fog kezdődni.

A The Machine-ben Vin Diesel egy emberszabású gépet fog alakítani (egy cyborgot), amelyet a pentagon hozott létre. Ezt a gépet természetesen fegyverként akarták alkalmazni, azonban a projektet befagyasztották, a gépet pedig eltüntették 20 évre a kíváncsi szemek elől. Azonban 20 év elteltével egy kisfiú megtalálja ezt a rejtekhelyet, ismét aktiválja a gépet és összebarátkozik vele. Az eredeti forgatókönyvet Thomas Lennon és Robert Ben Garrant írta, akik a Gorilla bácsi mellett még olyan gyerekfilmekért is feleltek, mint az Éjszaka a múzeumban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZUL #3
    jah pont ez jutott eszembe nekemis rögtön
  • endrev #2
    Az emberszabású robot nem kiborg, hanem android. A kiborghoz kell minimum egy emberi agy is. :)

    xido, legalább az a nagyszerű üzenet átöröklődik! ;)

    De persze tényleg visszás volna, ha megint nem tudnának újat kitalálni.
  • xido #1
    Ááá..dehogy hasonlít a tartalom a közel 15 éves Iron Giant (szuperhaver) című rajzfilmre,amiben ráadásul Vin Disel volt a robot hangja :))