Szekeres Viktor

Véget ér a Misfits

Egyszer minden jónak vég szakad, a Kívülállóknak, vagyis a Misfitsnek végül öt szezon adatott meg a tévében. A 8 részes záró etap premierjére a tervek szerint év végén kerül sor.

Pár napja még arról adhattunk hírt, hogy folytatódik a Kívülállók (Misfits) című angol fantasztikus sorozat, most pedig kénytelenek vagyunk jelezni, hogy befejeződik. Természetesen szó sincs ellentmondásról, hiszen mindössze annyi történt, hogy a Channel 4 előbb berendelte a nyolc epizódból álló ötödik szezont, majd pedig bejelentették, hogy ez az évad lesz az utolsó, így a készítőknek lehetőségük nyílik a sorozat lezárására.

A Misfits befejezése valószínűleg nem ért meglepetésként sokakat, hiszen az eredeti szereplőgárda szélnek eresztését követően a nézettség sosem érte el az egykori szintet. Bármennyire is korrektül sikerült beépíteni a Misfits világába az új karaktereket, a "régiek" által hagyott űrt nem igaz tudták kitölteni. Itthon eddig 3 szezont ment le a sorozatból a VIASAT6-on, s egyelőre nincs hír arról, hogy a csatorna mikor tervezi folytatni a szériát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cstommy #1
    Na ne ba* :(
    Kár érte, hiánypótló sorozat volt