Szekeres Viktor

Itt a Percy Jackson 2 első előzetese

Az első Percy Jackson-mozifilm nem aratott túl nagy sikert, azonban tisztességesen szerepelt a jegypénztáraknál, így természetesen kapott egy második epizódot is.

A Twentieth Century Fox pár napja bemutatta az új Percy Jackson-mozifilm előzetesét, amit lejjebb lehet szemügyre venni. A Percy Jackson: Sea of Monsters címre hallgató epizódnak hivatalos magyar címe még nincs, de az itthon is megjelent Rick Riordon-könyvből ítélve A szörnyek tengere lesz.


A Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak folytatásának premierjére augusztus hetedikén fog sor kerülni Amerikában, miután a gyártó stúdió tegnap előrehozta azt augusztus 16-ról. A visszatérő és új szereplők között ott lesz Logan Lerman, Brandon T. Jackson, Alexandra Daddario, Douglas Smith, Mary Birdsong, Yvette Nicole Brown, Missi Pyle, Nathan Fillion, Anthony Head, Paloma Kwiatkowski, Leven Rambin, Stanley Tucci, Robert Maillet és Zoe Aggeliki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Broafka #1
    kár érte. a Görög mitológia az egyik kedvencem, lenyűgöző történetek, Istenek és Félistenek... és ez a könyv nagyon jól megtanítja a mai fiataloknak a dolgokat. Az egyetlen baj ezzel a filmmel az az hogy gagyi. Én nem értem, hogy a Harry Potter is gagyi, de ott a szereplők tudtak játszani, valahogy átélték, és így én is valamennyire átéltem a "varázslatot" (habár nem szeretem a Harry Pottert), de ez a film ott bukik, ahol Potternek sikerült kicsit kitörnie és nem lett az egész totál nézhetetlen.

    A szatír nem vicces, és szarul is néz ki, kicsit azért meglehetett volna úgy is csinálni, hogy ne röhögjem totál pofán valahányszor meglátom. A főszereplő meg unalmas. Steaven Segalba több színészi játék szorult, mint ebbe a gyerekbe