Szekeres Viktor

Brutális pusztítás a World War Z új plakátján

Elég komor képest fest a világról a Z világháború legújabb plakátja, mely láttán egyáltalán nem érződik túlzásnak a címbéli, világháború szócska. A filmet június végén nézhetjük meg itthon.

Új plakátot kapott a Z világháború, s ez már sokkal inkább hasonlít egy tipikus hollywoodi plakátra, mint korábbi, kissé minimalizmusba hajló. A World War Z eredeti címre hallgató alkotás itthon szinkronizálva kerül bemutatásra június 27-én, az pedig a képen is látszik, hogy az amerikai premierre június 2-én kerül sor. (A filmet a korszellemnek megfelelően természetesen 3D-sre konvertálták és IMAX-verziót is készítenek belőle, habár nem IMAX-kamerákkal történt a forgatás.)

A Z világháborúban a főhőst alakító Brad Pitt egyébként egy interjú során elmondta, hogy a film végső verziójából kivágták a Magyarországon forgatott részeket. Ő ezt azzal indokolta, hogy egy erős drámai élt akart adni az adaptációnak, azonban ez a széles közönség számára nem feltétlenül működött volna. Rossz hangok szerint egyébként a stúdió elégedetlensége állhat a háttérbe, akik már korábban is szerették volna újraforgatni a budapesti jeleneteket.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • czyi #4
    juj, ezt a brutalitást látva ezen a plakáton, már most félek beülni a moziba... juj. juj.
  • RAZOR27 #3
    mert komolytalannak hangzik :D
  • AZTA #2
    Miért nem írják sehol ki hogy Zombie?
  • nessboth #1
    Könyvet nem olvastam, de remélem lesz olyan kaoutikus, feszes lesz mint a trailer és a plakátok.