Szekeres Viktor

Két előzetest kapott a Wolverine-mozifilm

Nem csak az amerikai, hanem a nemzetközi piac is kapott egy The Wolverine-előzetest - a két trailer ezúttal határozottan elkülöníthető egymástól, s nem csak azért, mert az egyik fél perccel hosszabb.

Két plakát után két előzetes dukál a rajongóknak, gondolhatták a Farkas (The Wolverine) című mozifilm készítői, illetve marketingesei. A két trailer ráadásul közel sem ugyanolyan, az egyik az amerikai, a másik a nemzetközi piacra készült - még az is érdekes játék lehet, hogy megpróbáljuk kitalálni, hogy melyiket kinek szánták. (Nagyon hasznos megvizsgálni, hogy miképp működik a marketingesek agya, hogy mit gondolnak az amerikai, illetve az Amerikán kívüli közönségről.)


Az előzetesek egyébként meglehetősen beszédesek, úgy tűnik, mintha szinte semmit sem engednének a nézők képzeletére bízni, rengeteg történeti elemet elárulnak, így csökkentve a film első órájának élvezeti értékét. Bár ki tudja, lehet, hogy a július végi premier idejére elfelejtjük, hogy mit láttunk most, márciusban, és akkor a kezdeti történések is újszerűnek fognak hatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #8
    ha a tudományokról van szó, de pl a történelem egyes fejezeteit átélve biztos, hogy többet tudott, mint egy történész, akinek fingja sincs semmiről.
  • KGer #7
    ennyire megmaradt benned egy két éves fórum beszólás? :-)

    terapeuta ON: lehet hogy teljesen jogos az érzés, de szerintem nézd meg igazából mi van mögötte, meg fogsz lepődni, én is meglepődtem
  • adampierson #6
    Lovermannak üzenném (ha még él):
    Remélem emléxel eme elgondolkodtató beszólásodra: "többször is volt hangoztatva hogy folytatásfilm lesz. Honnan vetted hogy X-men 3 után lesz? Azt súgták a hangok?"
    Ha nem rémlene, itt a link: Nagy nevek lehetnek az X-Men kezdetek: Farkas 2 rendezői

    Azt hiszem, hogy így, majdnem két év távlatából, van még esély rá hogy jogosan mondom.
    Súgták a hangok Kis G#ci? XD
  • Szefmester #5
    Ott a tudással nem tudott mit használni, csak a bölcsességgel. Nem tudhatsz többet mint az adott kor legjobbja. ;)
  • Ender Wiggin #4
    Az évezredek alatt felszedett tudással és büclsességgel az emberiség javára szolgálni. (A Man From Earth c. film). A halhatatlanságból ki lehet hozni a legjobbat is.
  • knightbali #3
    Éppen ezért nem is lehet nagyobb átkot/csapást elképzelni, mint hogy valaki halhatatlanná váljon ebben a világban, amiben most vagyunk.
  • MaRee #2
    Mondjuk annyira nem lehet buli hogy egy idő után kihal mellőled minden szeretted meg ismerősöd. Plusz mondjuk élve eltemetnek és nem halsz meg soha, vagy bezárnak valami pincébe és nem döglesz éhen/szomjan hanem unatkozol a végtelenségig.

    Én tuti nem lennék halhatatlan ha lehetne választani.
  • Hedgehunter #1
    Mi a faszert akarna valaki betegge meg halhatova valni????