Szekeres Viktor

Két kép Vasember új páncéljairól

Bármennyire is nevetségesen hangzik Tony Stark szuperhős énjének, vagyis Vasembernek a neve, a figura nálunk is egyre elfogadottabb és sikeresebb. Lehet, hogy a harmadik résszel ér a csúcsra?

A Vasember-rajongók nagy örömére a Marvel Studios játékot indított a Vasember 3 hivatalos Facebook oldalán, melynek eredményeképp megmutattak az Amerikában május harmadik, nálunk pedig nyolc nappal korábban bemutatásra kerülő filmben használt páncélok közül kettőt. Az egyik a Mark XXXIII ("Silver Centurion"), míg a másik a Mark XL ("Shotgun").


Mint az ismeretes Jon Favreau, az eddigi Vasember-film rendezője nem vállalta a harmadik rész rendezését, így a filmet ezúttal Shane Black prezentálja számunkra, akinek eddig csak egy rendezését láthattuk, azonban a 2005-ös Durr, durr és csók nagyszerűen sikerült. Black-et a többség minden bizonnyal íróként ismeri, hiszen olyan filmek forgatókönyvét köszönhetjük neki, mint a Halálos fegyver, a Halálos fegyver 2 és Az utolsó cserkész.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #3
    Amúgy Nagykanizsán született, házat is neveztek el róla:

    Vasember-ház

  • wraithLord #2
    Szerintem az első rész volt egy csúcs, a második ehhez képest nagyon gyenge lett. Majd meglátjuk, mi lesz a harmadikból. (Mielőtt valaki elkezdené... relatíve "csúcs", a szuperhősös filmekhez képest - és egymáshoz képest a két rész...)
  • ZeGa #1
    Hahaha Marcel Studios... ezen jót mosolyogtam. :)