Szekeres Viktor

Két új plakát az új Wolverine-mozifilmhez

Pár nappal az előzetes érkezése előtt megcsodálhatjuk Hugh Jackman a Farkas című film két új plakátján. És közben reménykedhetünk abban, hogy a hazai forgalmazó továbbra is világpremierben gondolkodik.

A hírek szerint szerdán már láthatjuk a Farkas (The Wolverine) első igazi előzetesét is, s szokás szerint a trailer érkezését új plakátokkal harangozza be a gyártó stúdió, mely e film esetében a Twentieth Century Fox. A plakátok természetesen nem hoznak semmilyen meglepetést, mindkettő a meglehetősen elszánt főhőst ábrázolja, mindössze arra figyelhetünk fel az egyik képen, hogy milyen kiemelt szerepet kap rajta az "in 3D"-felirat, mely azon régi időket idézi fel, amikor még az egyes filmek plakátján igazi nagy szónak számított az "in color", azaz a "színes" felirat.

Klikk ide! Klikk ide!

Aki persze akarja, az a mindenféle konvertálástól mentes és persze olcsóbb 2D-s verzióban is megnézheti James Mangold filmjét, mely Amerikában július 26-án kerül bemutatásra, itthon viszont a tervek szerint már egy nappal korábban láthatjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)