Szekeres Viktor

Itt a Dexter 8. évad első előzetese

Úgy tűnik, hogy idén befejeződik a Dexter című tévésorozat, melynek első előzetese olyan emberek neveit sorolja fel, akihez különleges kapcsolat fűzi a főhőst.

Miközben mi még mindig arra várunk, hogy láthassuk idehaza a Dexter hatodik szezonját, Amerikában június 30-tól már a krimisorozat utolsó évadja kerül adásba - az az évad, mely minden jel szerint az utolsó lesz a sorban. A megszokottnál korábbi premier miatt már most elkészült az első előzetes az új epizódokhoz, mely ugyan nem mutat sokat, de felidézi nekünk a sorozat talán legfontosabb karaktereit.


A Dexter 8. szezonjára, ahogy már eddigi is megszokhattuk, jó pár olyan vendégszereplő érkezik, akik több részben, sőt, az egész évad során szerepelni fognak. Többek között látható lesz Bethany Joy Lenz, aki Dexter egyik új szomszédja lesz, Charlotte Rampling, aki egy olyan pszichiátert fog alakítani, aki a rendőrségnek segít be olykor profilalkotási eljárásokba, s nagyobb szerepet fog kapni Sean Patrick Flannery is, aki egy rendőrből lett magánnyomozó lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • alien47 #1
    Remek cikk. Még jó, hogy a videó nincs eltávolítva. Vagy mégis?