Szekeres Viktor

Ütős lett Jason Statham legújabb filmjének előzetese

Lehet, hogy Jason Stathamet nem csak akciófilmes főszerepek érdekelnék, azonban úgy tűnik, hogy a stúdióknak vele kapcsolatban mindig ugyanaz jut az eszébe.

Alig mutatták be még Jason Statham legutóbbi filmjét, a Parkert, nemsokára egy újabb akciómozit láthatunk az akciófilmekre specializálódott színésztől. Illetve láthat az angol közönség, hiszen a Hummingbirdről egyelőre csak azt tudni, hogy Londonban május 17-től lesz látható, egyelőre nem tudni, hogy az amerikai vagy a magyar mozizók mikortól nézhetik meg. De addig is az első előzetes révén belekóstolhatunk a filmbe.


Az akció-thrillert az a Steven Knight rendezte, akinek ez volt a bemutatkozása a kamera mögött, hiszen eddig jobbára forgatókönyveket írt. És nem is rosszakat, elég csak az Eastern promises - Gyilkos ígéretekre gondolni vagy a Gyönyörű mocsokságokra. A Statham, Vicky McClure, Agata Buzek és Benedict Wong főszereplésével készült Hummingbird egy hajléktalanként élő egykori különleges alakulatos katonáról szól, akit csapdába ejt a londoni alvilág.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!