Szekeres Viktor

Ilyen lesz a Hangyaember-mozifilm

Nyáron azt hittük, hogy senki nem rögzítette a Hangyaember-projekt tesztfelvételeit, de több, mint fél évvel a Comic Conos bemutatót követően mégiscsak felkerült a videó a netre.

Mit mondasz?
  • Van benne potenciál.
  • Ez csak gagyi lehet.
Tavaly, a San Diegóban megrendezésre került Comic Conon a közönségnek bemutatták azt a rövid jelenetet, amit Edgar Wright forgatott, hogy meggyőzze a Marvel Studios vezetőit arról, hogy érdemes pénzt áldozni egy Hangyaember (Ant-Man) mozifilmre. A videó természetesen nem hivatalos forrásból származik, s mivel a vetítésen vette fel valaki, ezért a minősége is hagy némi kívánnivalót maga után, de azért így is láthatjuk, hogy nagyjából hogy tervezi megjeleníteni Wright az igen kedvelt szuperhőst.


Hank Pym, vagyis Hangyaember egyébként a képregényben eredeti tagja A bosszúállók csapatának, azonban végül nem került bele a filmverzióba, nem tudták elégséges módon felvezetni, de így, hogy saját filmet kap, a rajongók már talán nem is bánják annyira. A szuperhős egyébként remekül bevethető a S.H.I.E.L.D. kémeként, hiszen a képessége az, hogy képes hangyaméretűre zsugorodni. Azt egyelőre még nem tudni, hogy pontosan mikor kerül bemutatásra az Ant-Man, de szinte biztos, hogy 2015-nél előbb nem láthatjuk a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)