Szekeres Viktor

Most már tényleg jön a Menekülés New Yorkból feldolgozása

Lehet, hogy nemsokára egy feldolgozás révén újabb kultfilmet ismerhetnek meg a fiatalok, hiszen akadnak, akiknek a régi Menekülés New Yorkból már elviselhetetlenül lassúnak számít.

A Menekülés New Yorkból című klasszikus John Carpenter-filmet többen is tervezték feldolgozni az elmúlt években, azonban mindegyik projekt elhalt. Most viszont talán végre sikerül a remake elkészítése. A Deadline ugyanis arról számolt be, hogy Joel Silver és produkciós cége, a Silver Pictures összeállt a francia StudioCanal stúdióval, s az együttműködés révén tető alá hozhatják a kultfilm új verzióját.


Hogy kinek a rendezésében készülne a feldolgozás, még nem tudni, de korábban Brick Eisner és Len Wiseman is próbálkozott azzal, hogy elkészítse a disztópikus jövőben játszódó film új változatát, melynek főhőse Snake Plissken, akit egy börtönszigetre küldenek, hogy mentse ki onnan az elnököt. (A Len Wiseman-féle verzióban Gerard Butler lett volna Kurt Russell utódja.) Carpenter egyébként 1996-ban már készített egy folytatást Menekülés Los Angelesből címmel, azonban az nagyot bukott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #8
    Miért izgat téged? Megnézed? Nem. Akkor meg?

    És komolyan azt hiszed, hogy a világon nincs olyan ember, aki szerint nem jó a Menekülés? Vagy aki még nem látta és nem néz régi filmeket? Jesszus, mi ez a stressz? Ha csinálnak egy amerikai étteremben egy szar pörköltet, akkor attól az anyukádé elromlik? Azt sem eszed meg. Megeszi, aki meg akarja kóstolni.
  • lived #7
    Egy újabb remake amit szépen elrontanak!
    Lassúnak számít? Kinek?
    Szerintem egy iszonyat nagy film, ugyan így a folytatása is.
    Nem értem kinek mi a baja vele. Ezenkívül Kurt Russel egy iszonyat nagy színés és nagyon jól alakítja Snake-t.
  • Atisz #6
    Ezt mondjuk lakott területen belül ne nagyon hangoztasd, mert még hülyének néznek :)
  • xyl #5
    "Kínszenvedés volt őket végigolvasni."|
    Neked! Én meg faltam.
  • Molnibalage #4
    Akkor inkább remake. Jókai borzalmas könyveket írt, csak valamiért irodalmunk szent tehene. Kínszenvedés volt őket végigolvasni.
  • Ender Wiggin #3
    eddig az összes carpenter remake nézhetetlen volt. ninc srájuk szükség, de hollywoodban már régóta nincs józan ész. se kreatív szellem.
  • Atisz #2
    Ilyenkor látszik mekkora fekáliában van Hollywood: ilyen 1 bites akciófilmeknek remake-et? Minek?
    Szívesen küldenék nekik egy Jókai összest :)
  • Zombee #1
    Elviselhetetlenül lassú az eredeti Menekülés New Yorkból!? SzV nem látta, van egy olyan érzésem. Egyáltalán nem lassú a cselekmény, tele van akcióval. Vagy a mai fiataloknak nem kell történet és cselekmény? Mert akkor még lehet bele tenni akciót.
    Mai napig az egyik legjobb akciófilm, szerintem a folytatás is jól sikerült.