Szekeres Viktor

Ilyen lesz a Szörnyek az űrlények ellen-tévésorozat

Már négy éve kiderült, hogy tévésorozat lesz a Szörnyek az űrlények ellen című animációs filmből, de elég sokáig tartott a készítési folyamat. Idén viszont már láthatjuk a moziból megkedvelt karaktereket.

Április elején kezdi el Amerikában sugározni a Nickelodeon gyerekcsatorna a Szörnyek az űrlények ellen (Monsters Vs. Aliens) című mozifilm tévésorozat verzióját. Arról egyelőre nincs információnk, hogy ez nálunk mikor lesz látható, de vélhetően nyáron vagy kora ősszel mi is láthatjuk, hogy sikerült-e a mozifilm minőségét megközelítő szériát készíteni az alapanyagból. Az egyik első előzetesből egyébként mindezt mindenki megítélheti magának.


A Szörnyek az űrlények ellennel újabb sorozattal bővül a "tévésített" animációs Dreamworks-filmek sora (Madagaszkár, Kung Fu Panda, Így neveld a sárkányodat) ami bizonyítja, hogy mennyire hatalmas is ez a biznisz, még akkor is, ha a filmsorozat a moziban már nem túl sikeres. A 175 millió dollárból készített mozifilm egyébként 2009-ben Amerikában 198, a világ többi részén pedig 183 millió dollár bevételt hozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    De ez Nickelodeon sorozat lesz, az ilyenek ritkán szoktak jól sikerülni.
  • Sir Quno Jedi #1
    Namost kár ezt bobra építeni, mikor pont a lényeg, hogy Ginormica-ról szólt, aki nem tudom hogy lett már megint ember méretű... Áhhh... Kicsit komolyabb hangvétele volt a filmnek, még ha vicces is volt, de nem hülyülték el. Kifejezetten üdítő színfolt volt az animációs filmek között.