Szekeres Viktor

Musical készül az X-Faktorból

Először csak Angliában lesz látható az X-Faktor musical, de ki tudja, lehet, hogy nemsokára valamelyik hazai színházba is elér a valóságshow színpadi adaptációja.

Simon Cowell, a The X Factor, vagyis a magyar X-Faktor eredeti verziójának kitalálója már korábban is tervezte, hogy valamilyen formában kibővíti hatalmas sikerű franchise-át. A Reuters értesülései szerint mostanra már az is hivatalossá vált, hogy ez először musical formájában fog megtörténni, hiszen Cowell és a Sony Music közös cége, a Syco Entertainment szerződést között a Stage Entertainment UK-jel, mely a valóságshow színpadi adaptációját 2014-ben fogja bemutatni.

A musical címe X Factor - It’s Time To Face The Musical! lesz, először a londoni West Enden kerül bemutatásra, de vélhetően jó pár országban el tudják majd adni a jogokat. Az írója Harry Hill, a zeneszerzőt és dalszövegíró pedig Steve Brown lesz. A történet egy fiatal lányról fog szólni, aki beszélő kutyájával az X-Faktor meghallgatására gyülekezők között találja magát, s mindez örökre megváltoztatja az életét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!