Szekeres Viktor

Jim Carrey-nek sem lesz esélye Óz ellen

Jim Carrey már nem a régi, és elemzők szerint Steve Carell főszereplésével készített filmje jó ha 20 millió dollár bevételt produkál a hétvégén. Pedig kettejük "közös" filmje tíz évvel ezelőtt még 67 millióval nyitott.

Amerikában ma mutatták be a The Incredible Burt Wonderstone című bűvészes komédiát. A filmben olyan színészek játszanak, mint Jim Carrey, Steve Carell, Steve Buscemi vagy Olivia Wilde. Az érdekesség, hogy a premierre nagyjából tíz évvel A Minden6ó után kerül sor - abban Carrey volt a főszereplő és Carell kapta az emlékezetes mellékkaraktert, míg ezúttal Carell alakíthatja a főhőst és címszereplőt, míg Carrey kapja mellékszereplőként a legjobb poénokat.


Azonban hiába a remek szereplőgárda, a filmnek nincs sok esélye arra, hogy hétvégén megszerezze az első helyet az amerikai mozis bevételi toplistán. Ennek egyik oka, hogy az egyik vetélytárs az Óz, a hatalmas lesz, mely még egy 50%-os esést produkálva is legalább 40 millió dollár bevételre számíthat. A másik ok, hogy ma már Jim Carrey nem számít húzónévnek, az elmúlt tíz évben alig szerepelt felnőtteknek szóló komédiába, így az előjelzések szerint a film jó esetben is csak a harmadát fogja produkálni A Minden6ó 67 millió dolláros nyitóbevételének.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yany #1
    hát... pedig a trailer alapján jc poénjai ülnek nálam :)